China factories

China factory - Guangzhou Jie Wen Auto Parts Co., Ltd.

Guangzhou Jie Wen Auto Parts Co., Ltd.

  • China,Guangzhou ,Guangdong
  • Site Member

Leave a Message

we will call you back quickly!

Submit Requirement
China 1345A078 The Auto Part Alternator Drive Belt Auto Tensioner For Mitsubishi
China 1345A078 The Auto Part Alternator Drive Belt Auto Tensioner For Mitsubishi

  1. China 1345A078 The Auto Part Alternator Drive Belt Auto Tensioner For Mitsubishi
  2. China 1345A078 The Auto Part Alternator Drive Belt Auto Tensioner For Mitsubishi
  3. China 1345A078 The Auto Part Alternator Drive Belt Auto Tensioner For Mitsubishi

1345A078 The Auto Part Alternator Drive Belt Auto Tensioner For Mitsubishi

  1. MOQ: 100 PCS
  2. Price: Negotiable
  3. Get Latest Price
Payment Terms T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability 500/pcs/week
Delivery Time 5-6 days
Packaging Details Color Carton packing
Company Name LHM
OEM 1345A078
Usage For Mitsubishi
Warranty 1 year
Size Standard
Port Guangzhou
Gross Weight 250g
Position Rear
Customized Support OEM, ODM
Number Of Poles One Pole, Two Poles
Voltage 12V 24V 48V
Brand Name LHM
Model Number 1345A078
Certification ISO9001
Place of Origin China

View Detail Information

Contact Now Ask for best deal
Get Latest Price Request a quote
  1. Product Details
  2. Company Details

Product Specification

Payment Terms T/T, Western Union, MoneyGram Supply Ability 500/pcs/week
Delivery Time 5-6 days Packaging Details Color Carton packing
Company Name LHM OEM 1345A078
Usage For Mitsubishi Warranty 1 year
Size Standard Port Guangzhou
Gross Weight 250g Position Rear
Customized Support OEM, ODM Number Of Poles One Pole, Two Poles
Voltage 12V 24V 48V Brand Name LHM
Model Number 1345A078 Certification ISO9001
Place of Origin China
High Light 1345A078 Auto Tensioner ,Auto Part Auto Tensioner ,Mitsubishi Auto Tensioner

1345A078 The Auto Part Alternator Drive Belt Auto Tensioner For Mitsubishi

 

Overview

 

OEM : 1345A078

Product Description :

The materialm of this product is belt,metal,OEM number is 1345A078, is suitable for Mitsubishi.

 

Product name Engine alternator belt tensioner
OEM NO. 1345A078
Size OEM Size
Brand Name LHM
Warranty 2 year
Packing Color Carton packing
Payment terms T.T Western Union MoneyGram
Delivery time About10-15 days receiving your payment, mainly depend on the quantity
Color As picture
Material Rubber metal
Car Type Mitsubishi
Shipment By air, By sea,By express

 

 

Product Show :

 

 

 

Engine Alternator Belt Tensioner For Toyota Camry ASV50 16620-36010 2

Engine Alternator Belt Tensioner For Toyota Camry ASV50 16620-36010 3

Engine Alternator Belt Tensioner For Toyota Camry ASV50 16620-36010 4

 

 

Engine Alternator Belt Tensioner For Toyota Camry ASV50 16620-36010 5

 

 

 

Engine Alternator Belt Tensioner For Toyota Camry ASV50 16620-36010 6

 

1. Q: Do you accept OEM and ODM orders?
Answer: Of course. The custom order quantity is 100.
2. Q: Can it be produced according to samples?
Answer: Yes, we can produce through your samples or technical drawings.

Molds and fixtures.
3. Q: How about your packaging?
Answer: Normally, our regular packaging is neutral box and brown carto

ns. If you have a legal patent, we will modify your brand packaging after receipt

Authorize your authorization.
4. Q: What is the minimum order quantity?
A: If we have stock, there is no limit to the MOQ, usually at least 100pcs

been accepted.
5. Q: What is your delivery time?
A: It takes 10 to 15 days after receiving the prepayment.
6. Q: Do you test all products before delivery?
Answer: Yes, all items will be 100% tested before leaving the factory.
7. Q: How about your product warranty?
Answer: Usually, we guarantee one year after the delivery date, but it depends on the specific situation.

Qualified products.
8. Q: What are your payment terms?
Answer: Usually, the deposit is 30% and the balance before delivery is 70%, we will show

Before paying the balance, you will receive a photo with detailed product information.
9. Q: Why trust us?
Answer: We have more than ten years of experience, and our company has been exporting for more than ten years. We also have ISO, SGS, GODENSUPPLIER certificates. You can rely on our strength.

 

 

 

 

 

 

Company Details

Bronze Gleitlager

,

Bronze Sleeve Bushings

 and 

Graphite Plugged Bushings

 from Quality China Factory
  • Business Type:

    Manufacturer,Exporter,Trading Company

  • Year Established:

    2006

  • Total Annual:

    10000000-20000000

  • Employee Number:

    100~120

  • Ecer Certification:

    Site Member

    Guangzhou Jiewen Auto Parts Co., Ltd. was established in 2006, and is located in Guangzhou, China. This is a comprehensive industrial and trading company, specializing in the development and production of Auto parts. The company has developed into a modern professional enterprise integ...     Guangzhou Jiewen Auto Parts Co., Ltd. was established in 2006, and is located in Guangzhou, China. This is a comprehensive industrial and trading company, specializing in the development and production of Auto parts. The company has developed into a modern professional enterprise integ...

+ Read More

Get in touch with us

  • Reach Us
  • Guangzhou Jie Wen Auto Parts Co., Ltd.
  • Room 601, jingtai commerical building NO. 65,dajinzhong road ,baiyun district , Guangzhou City.
  • https://www.automotivespare-parts.com/

Leave a Message, we will call you back quickly!

Email

Check your email

Phone Number

Check your phone number

Requirement Details

Your message must be between 20-3,000 characters!

Submit Requirement