 
                            
                            
                         
                        
 
                                    
| Payment Terms | Western Union, T/T, paypal | 
| Supply Ability | 1000 piece for a week | 
| Delivery Time | 3-10 working days | 
| Packaging Details | package in carton; | 
| Name | Barcode Reader Module | 
| Interface | TTL232 | 
| Symbologies | All of 1D barcode and Qr PDF417 DM | 
| Size | 21.17(W)×14.6(D)×11.52(H)mm | 
| Brand Name | Rakinda | 
| Model Number | LV3096 barcode reader module | 
| Certification | CE FCC ROHS | 
| Place of Origin | Shenzhen, China | 
View Detail Information
Explore similar products
 
                            Rakinda Small 1D CCD bar code scanner barcode reader module for intelligent
 
                            Barcode Reader Module qr barcode reader kiosk for Vending Machine, kiosk
 
                            Auto-reading Barcode Reader Module USB LCD barcode scanner for bus payment
 
                            Rakinda RS232 2D CMOS fixed mount barcode reader module to scan Qr/PDF417 code
Product Specification
| Payment Terms | Western Union, T/T, paypal | Supply Ability | 1000 piece for a week | 
| Delivery Time | 3-10 working days | Packaging Details | package in carton; | 
| Name | Barcode Reader Module | Interface | TTL232 | 
| Symbologies | All of 1D barcode and Qr PDF417 DM | Size | 21.17(W)×14.6(D)×11.52(H)mm | 
| Brand Name | Rakinda | Model Number | LV3096 barcode reader module | 
| Certification | CE FCC ROHS | Place of Origin | Shenzhen, China | 
| High Light | 2d barcode module ,barcode engine | ||
Infrared Mini 2D CMOS Barcode Reader Module to scan printed Qr code fast
 
 
| Model | LV3096 barcode readerr | 
| Sample price | USD149.99.piece | 
| Scan Rate | Up to 300 scans/sec | 
| Processor | IOTC 2D decoder chip 48MHz | 
| Decode Rate | 200 scans/sec | 
| Reading Resolution | 5mil | 
| Light Source | Red LED 625±10 nm | 
| Ambient Light | 0 ~ 100,000 LUX | 
| Depth of scan field | 3--70cm | 
| Print Contrast Signal | ≥30%PCS | 
| Power Consumption | 0.76W(max) | 
| Notification | Beep | 
| Dimensions | 21.17(W)×14.6(D)×11.52(H)mm | 
| Weight | 5g | 
| StorageTemperature | -40°C - +80°C | 
| Humidity | 5% - 95% (non-condensing) | 
| Certificates | FCC Part15 Class B, CE EMC Class B | 
| 
 | 
 | 
 
 
The LV3096 OEM scan engine, armed with the LongView patented , a computerized image recognition system, brings about a new era of 2D barcode scan engines.
 
The LV3096 ’s 2D barcode decoder chip ingeniously blends  technology and advanced chip design & manufacturing, which significantly simplifies application design and delivers superior performance and solid reliability with low power consumption.
 
The LV3096 supports all mainstream 1D as well as PDF417, QR Code (M1/M2/Micro), Data Matrix and GS1-DataBarTM(RSS) (Limited/ Stacked/ Expanded versions).
 
This compact engine weighs only 5 grams and fits easily into even the most space-constrained equipments such as data collectors, meter readers, ticket validators and PDAs
 
Features: 
 

 
 
 
Question 1: Can I get some samples? are they free?
Answer 1: Of course, but samples are not free.
Question 2: What's the delivery time?
Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3: What about payment?
Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4: Can you list the product of your company?
Answer 4: Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5: What's the OS of the POS?
Answer 5: Android and Windows,details please refer to the technical data of the Product.
Question 6: Where can we download the SDK/user manual for some of your products?
Answer 6: SDK/User manual will be sent to you by email after the sample order.
Question 7: Warranty time?
Answer 7: 1 year
Question 8: Do you provide EVK for barcode scanner module? 
Answer 8: Yes,but not free.
Question 9: Product OEM?
Answer 9: Yes, the cost need to be added separately. 
Question10: Customer service?
Answer 10: Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
 
Action Now!!!
 
Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda
Company Details
Business Type:
Manufacturer,Distributor/Wholesaler,Exporter,Seller 
Year Established:
2000 
Total Annual:
2000000-4500000
Employee Number:
300~500 
Ecer Certification:
Site Member 
Company Profile Rakinda Technologies Co.,Ltd (The predecessor is Longview Tech Enterprise Co., Limited ) has been established since 2000, which has 6 branches in total, which are in Guangzhou, Shenzhen, Xiamen, Suzhou, Chengdu, Beijing and HongKong. "Rakinda" and "S... Company Profile Rakinda Technologies Co.,Ltd (The predecessor is Longview Tech Enterprise Co., Limited ) has been established since 2000, which has 6 branches in total, which are in Guangzhou, Shenzhen, Xiamen, Suzhou, Chengdu, Beijing and HongKong. "Rakinda" and "S...
Get in touch with us
Leave a Message, we will call you back quickly!