China factories

China factory - Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.

  • China,Shenzhen ,Guangdong
  • Site Member

Leave a Message

we will call you back quickly!

Submit Requirement
China 1.75W QR Code Scanner Module USB Port 752× 480 CMOS Image Sensor
China 1.75W QR Code Scanner Module USB Port 752× 480 CMOS Image Sensor

  1. China 1.75W QR Code Scanner Module USB Port 752× 480 CMOS Image Sensor

1.75W QR Code Scanner Module USB Port 752× 480 CMOS Image Sensor

  1. MOQ: 1 piece
  2. Price: Negotiation
  3. Get Latest Price
Package Carton
Brand Rakinda
Experience 17 years
Payment Terms Western Union, T/T, paypal
Supply Ability 1000 piece for a week
Delivery Time 3-10 working days
Packaging Details package in carton;
Name Barcode Scan Engine
Brand Name Rakinda
Model Number RD4100
Certification CE FCC ROHS
Place of Origin Shenzhen, China

View Detail Information

Contact Now Ask for best deal
Get Latest Price Request a quote
  1. Product Details
  2. Company Details

Product Specification

Package Carton Brand Rakinda
Experience 17 years Payment Terms Western Union, T/T, paypal
Supply Ability 1000 piece for a week Delivery Time 3-10 working days
Packaging Details package in carton; Name Barcode Scan Engine
Brand Name Rakinda Model Number RD4100
Certification CE FCC ROHS Place of Origin Shenzhen, China
High Light oem barcode module barcode search engine

1.75W QR Code Scanner Module USB Port 752× 480 CMOS Image Sensor​

Safety Information
Precautions
1. Disassembly and retrofit
Do not disassemble or retrofit the device yourself. Artificial damages caused by failure to observe this precaution are not covered by the warranty.
2. External poer supply
Use only the supplied power adapter. Otherwise there is a risk of damage to the scanner.
3. Abnormal situation
Keep the scanner away from fire or heat sources. If there is unusual odor, overheating or smoke, immediately cut off the power and disconnect the power adapter. And contact your Rakinda Customer service center. Continued used in this case may result in fire .
 

 

ProcessorIOTC 0370 CHIP
InterfaceRS-232 (9.6~115.2Kbps)
USB 1.1(HID-KBW, HID-POS)
 
Image Sensor752× 480 CMOS
 2D: PDF417, Data Matrix, QR Code
 1D: EAN-13, EAN-8, UPC-A, UPC-E, ISSN, ISBN,
 Codabar, Code 128, Code 93, ITF-6, ITF-14,
SymbologiesInterleaved 2 of 5, Industrial 2 of 5, Standard 2 of 5,
 Matrix 2 of 5, GS1 Databar (RSS-Expand,
 RSS-Limited, RSS-14), Code 39, Code 11,
 MSI-Plessey, Plessey
Scan ModeSense mode
Resolution10 mil
Light SourceWhite LED
Scan Window38.3mm*60.4mm
PCS≥30%
FOVDiagonal: 85°, Horizontal: 63.7° , Vertical: 70°
Ambient Light0 ~ 100,000 LUX
Power Consumption1.75W (max.)
Power AdapterOutput: DC5V, 0.5A, Input: AC100~240V, 50~60Hz
NotificationBeep
Dimensions90mm(Diameter) x 60mm(H)
Weight300g
Operating Temperature-10℃ to + 50 ℃
Storage Temperature-20℃ to + 60 ℃
Humidity5% - 95%(non-condensing)
CertificationFCC Part15 Class B, CE EMC Class B

 

 
Question 1:  Can I get some samples? are they free?
Answer 1:  Of course, but samples are not free.
Question 2:  What's the delivery time?
Answer 2:  Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3:  What about payment?
Answer 3:  Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4:  Can you list the product of your company?
Answer 4:  Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5:  What's the OS of the POS?
Answer 5:  Android and Windows,details please refer to the technical data of the Product.
Question 6:  Where can we download the SDK/user manual for some of your products?
Answer 6:  SDK/User manual will be sent to you by email after the sample order.
Question 7:  Warranty time?
Answer 7: 1 year
Question 8:  Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 8:  Yes,but not free.
Question 9:  Product OEM?
Answer 9:  Yes, the cost need to be added separately.
Question 10:  Customer service?
Answer10:  Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
 
Action Now!!!

Company Details

Bronze Gleitlager

,

Bronze Sleeve Bushings

 and 

Graphite Plugged Bushings

 from Quality China Factory
  • Business Type:

    Manufacturer,Distributor/Wholesaler,Exporter,Seller

  • Year Established:

    2000

  • Total Annual:

    2000000-4500000

  • Employee Number:

    300~500

  • Ecer Certification:

    Site Member

  Company Profile Rakinda Technologies Co.,Ltd (The predecessor is Longview Tech Enterprise Co., Limited ) has been established since 2000, which has 6 branches in total, which are in Guangzhou, Shenzhen, Xiamen, Suzhou, Chengdu, Beijing and HongKong. "Rakinda" and "S...   Company Profile Rakinda Technologies Co.,Ltd (The predecessor is Longview Tech Enterprise Co., Limited ) has been established since 2000, which has 6 branches in total, which are in Guangzhou, Shenzhen, Xiamen, Suzhou, Chengdu, Beijing and HongKong. "Rakinda" and "S...

+ Read More

Get in touch with us

  • Reach Us
  • Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
  • 5F Blag, A2, Lilang Software Park, No.31 Bulan Rd, Longgang Dist.,Shenzhen City, China
  • https://www.barcodescannermodule.com/

Leave a Message, we will call you back quickly!

Email

Check your email

Phone Number

Check your phone number

Requirement Details

Your message must be between 20-3,000 characters!

Submit Requirement