| Payment Terms | Western Union, T/T, paypal |
| Supply Ability | 1000 piece for a week |
| Delivery Time | 3-10 working days |
| Packaging Details | package in carton; |
| Name | Qr Code Scanner |
| Weight | 70 g |
| Warranty time | 1 year |
| Dimensions | 49.0 *37.0 * 26.0 mm |
| Usage | Kiosk |
| Available Interface | USB and RS232 |
| Brand Name | Rakinda |
| Model Number | LV3000R 2D Scan Engine |
| Certification | CE FCC ROHS |
| Place of Origin | Shenzhen, China |
View Detail Information
Explore similar products
Mini Kiosk 2D Barcode Scanner Module Engine QR Code Reader RD4500R
2D Barcode Scanner Module USB RS232 IP68 Sealed Housing For Production Line
1D 2D QR LV3000U Plus Barcode Scanner Module Industial Using In Production Line
1d Barcode Scanner Module
Product Specification
| Payment Terms | Western Union, T/T, paypal | Supply Ability | 1000 piece for a week |
| Delivery Time | 3-10 working days | Packaging Details | package in carton; |
| Name | Qr Code Scanner | Weight | 70 g |
| Warranty time | 1 year | Dimensions | 49.0 *37.0 * 26.0 mm |
| Usage | Kiosk | Available Interface | USB and RS232 |
| Brand Name | Rakinda | Model Number | LV3000R 2D Scan Engine |
| Certification | CE FCC ROHS | Place of Origin | Shenzhen, China |
| High Light | 2d barcode module ,barcode engine | ||
Black RS232 Plug QR Code Scanner Module 60 FPS CMOS Acquisition for Kiosk
1. Code Programming
The engine reads a set of specially encoded barcodes to program features. In the following sections, we will explain the options and features available and provide the barcodes to program them.
This method of programming the engine is most straight forward. However, it requires manually reading of echh barcode. As all manual operation, errors are more likely to occur.
2. Do you want to get a OEM barcode scan engine but worry about the complicated integration program which necessary if work with the TTL232 interface of a common barcode scan engine? Then here its a good news for you: we developed this new OEM 2d barcode scan engine LV3000R which output via USB or RS232 interface directly, with fixed mount, connect it with your system via USB/RS232 and just simply setting via setting codes, then its there ready to work!
| Model | LV3000R fixed bar code reader |
| Interface | RS232 |
| Scan Rate | Up to 200 scans/sec |
| Image Sensor | CMOS |
| Decode Rate | 200 scans/sec |
| Resolution | 5mil |
| Light Source | LED(617.5 nm – 633.5 nm) |
| CMOS Acquisition | 60 fps |
| Depth of scan field | 40mm-430mm |
| Print Contrast Signal | ≥30% |
| Power Consumption | 1.75W(max) |
| Notification | Beep |
| Dimensions | 49.0 *37.0 * 26.0 mm |
| Weight | 70 g |
| Operating Temperature | -20°C - +80°C |
| Humidity | 5% - 95% (non-condensing) |
| Certificates | FCC Part15 Class B, CE EMC Class B |
![]()
Question 1: Can I get some samples? are they free?
Answer 1: Of course, but samples are not free.
Question 2: What's the delivery time?
Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3: What about payment?
Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4: Can you list the product of your company?
Answer 4: B arcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5: What's the OS of the POS?
Answer 5: Android and Windows,details please refer to the technical data of the Product.
Question 6: Where can we download the SDK/user manual for some of your products?
Answer 6: SDK/User manual will be sent to you by email after the sample order.
Question 7: Warranty time?
Answer 7: 1 year
Question 8: Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 8: Yes,but not free.
Question 9: Product OEM?
Answer 9: Yes, the cost need to be added separately.
Question 10: Customer service?
Answer 10: Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
Action Now!!!
Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda
Company Details
Business Type:
Manufacturer,Distributor/Wholesaler,Exporter,Seller
Year Established:
2000
Total Annual:
2000000-4500000
Employee Number:
300~500
Ecer Certification:
Site Member
Company Profile Rakinda Technologies Co.,Ltd (The predecessor is Longview Tech Enterprise Co., Limited ) has been established since 2000, which has 6 branches in total, which are in Guangzhou, Shenzhen, Xiamen, Suzhou, Chengdu, Beijing and HongKong. "Rakinda" and "S... Company Profile Rakinda Technologies Co.,Ltd (The predecessor is Longview Tech Enterprise Co., Limited ) has been established since 2000, which has 6 branches in total, which are in Guangzhou, Shenzhen, Xiamen, Suzhou, Chengdu, Beijing and HongKong. "Rakinda" and "S...
Get in touch with us
Leave a Message, we will call you back quickly!