| Payment Terms | L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram |
| Supply Ability | 1 Million per month |
| Delivery Time | 10 working day |
| Packaging Details | 5000pcs in a carton |
| Material | Coated paper |
| Frequency | 8.2MHZ |
| Size | 40*40mm or others |
| Color | white |
| Barcode | Available or customized |
| Adhesive | Rubber-based, permanent |
| Brand Name | LINKWIN |
| Model Number | RF LABEL |
| Certification | CE |
| Place of Origin | CHINA |
View Detail Information
Explore similar products
hote sale Woven RF Fabric Label Eas RF Security Anti Theft pocket tag , RF
40*40mm White Color EAS Security Label RF AM DR With Back Adhesive
30*30mm RF Alarm System EAS Security Label Anti Shoplifting EAS Soft Label
Barcode Coated Paper 8.2mhz RF EAS Security Labels Stickers Anti Theft
Product Specification
| Payment Terms | L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram | Supply Ability | 1 Million per month |
| Delivery Time | 10 working day | Packaging Details | 5000pcs in a carton |
| Material | Coated paper | Frequency | 8.2MHZ |
| Size | 40*40mm or others | Color | white |
| Barcode | Available or customized | Adhesive | Rubber-based, permanent |
| Brand Name | LINKWIN | Model Number | RF LABEL |
| Certification | CE | Place of Origin | CHINA |
Best Price 8.2mhz security sticker RF Sticker Barcode EAS Label 8.2mhz RF Alarming Tag EAS RF Label
![]()
![]()
| Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. |
| Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely. |
| Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. |
| Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. |
| Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. |
| Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. |
| Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. |
| Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |
Company Details
Business Type:
Manufacturer,Distributor/Wholesaler,Exporter
Year Established:
2014
Employee Number:
10~100
Ecer Certification:
Site Member
Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd is an RFID high-tech enterprise which integrates R&D, production and sales of RFID labels and tags. As a pioneer in innovative RFID tag and label solutions and services, Linkwin serves customers around the world. Established RFID business in... Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd is an RFID high-tech enterprise which integrates R&D, production and sales of RFID labels and tags. As a pioneer in innovative RFID tag and label solutions and services, Linkwin serves customers around the world. Established RFID business in...
Get in touch with us
Leave a Message, we will call you back quickly!