| Payment Terms | L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram |
| Supply Ability | 1 Million per month |
| Delivery Time | 10 working day |
| Packaging Details | 3000pcs/roll ; 8 roll in a carton |
| Material | Coated paper |
| Chip | R6P or customized |
| Frequency | 860~960MHZ |
| Read range | up to 7 meter |
| Size | 43× 18mm |
| Service | Printing and encoding |
| Brand Name | LINKWIN |
| Model Number | LAB4318 |
| Certification | CE |
| Place of Origin | CHINA |
View Detail Information
Explore similar products
Bottle RFID Label Tags 4 Meter Read Range For Retail Merchandise
960MHZ Auto Management UHF RFID Windshield Label R6P Chip
Long Range Passive RFID Label Tags 7 Chip 70×15mm
Double Side Adhesive RFID Wet Inlay M4QT Chip Release Paper
Product Specification
| Payment Terms | L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram | Supply Ability | 1 Million per month |
| Delivery Time | 10 working day | Packaging Details | 3000pcs/roll ; 8 roll in a carton |
| Material | Coated paper | Chip | R6P or customized |
| Frequency | 860~960MHZ | Read range | up to 7 meter |
| Size | 43× 18mm | Service | Printing and encoding |
| Brand Name | LINKWIN | Model Number | LAB4318 |
| Certification | CE | Place of Origin | CHINA |
| High Light | Pre Encoding UHF RFID Label ,43×18mm RFID Label Tags ,Pre Encoding UHF Sticker Tag | ||
RFID UHF coacted paper Label LAB4318 , RFID label for retail , Apparel RFID UHF label , small size RFID label
This label is specially developed for apparel and retail industry. Optional surface material for wide application;Pre-encoding and pre-printing services for easy deployment
| Specifications | |
| Protocol | ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2 |
| Chip | R6P/R6 |
| Memory | UHF:EPC 128bits,USER 0bits,TID 64bits |
| Surface Paper | Coated paper or customized |
| Application | Apparel/retail |
| Mounting way | Attaching to the hangtag/mechandise surface |
| Read range | RFID:Up to 7 meter by fixed reader; Up to 3.5 meter by handheld reader |
| Frequency | 860MHZ to 960MHZ |
| Size | Antenna size 40× 16 mm;Label size:43× 18mm |
| ESD: | ≤2KV |
| Storage temp | -30℃ to 70 ℃ |
| Operation temp | -30℃ to 70 ℃ |
| Storage Humidity: | 30%~70% |
| Warranty | 1 Year |
![]()
| Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. |
| Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely. |
| Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. |
| Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. |
| Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. |
| Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. |
| Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. |
| Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |
Company Details
Business Type:
Manufacturer,Distributor/Wholesaler,Exporter
Year Established:
2014
Employee Number:
10~100
Ecer Certification:
Site Member
Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd is an RFID high-tech enterprise which integrates R&D, production and sales of RFID labels and tags. As a pioneer in innovative RFID tag and label solutions and services, Linkwin serves customers around the world. Established RFID business in... Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd is an RFID high-tech enterprise which integrates R&D, production and sales of RFID labels and tags. As a pioneer in innovative RFID tag and label solutions and services, Linkwin serves customers around the world. Established RFID business in...
Get in touch with us
Leave a Message, we will call you back quickly!