| Payment Terms | L/C, D/A, D/P, Western Union, |
| Supply Ability | 1 Million per month |
| Delivery Time | 10 working day |
| Packaging Details | 10000pcs/carton |
| Material | Fabric |
| Color | White |
| Chip | NFC213 or customized |
| Frequency | 13.56Mhz |
| Read range | up to 10 MM |
| Washing cycles | 200 times |
| Brand Name | LINKWIN |
| Model Number | LAU005F |
| Certification | CE |
| Place of Origin | CHINA |
View Detail Information
Explore similar products
Heat Sealing Fabric RFID UHF Laundry Tag Single Layer With 8 Chip
7 RFID Laundry Tag 200 Times Washing Cycles For Commercial Laundry
125Khz RFID smart card tag small size coin tag , RFID low frequency tag , RFID
RFID NFC Manufacturer Supplier Custom 13.56Mhz NFC 213 214 215 216 mini RFID
Product Specification
| Payment Terms | L/C, D/A, D/P, Western Union, | Supply Ability | 1 Million per month |
| Delivery Time | 10 working day | Packaging Details | 10000pcs/carton |
| Material | Fabric | Color | White |
| Chip | NFC213 or customized | Frequency | 13.56Mhz |
| Read range | up to 10 MM | Washing cycles | 200 times |
| Brand Name | LINKWIN | Model Number | LAU005F |
| Certification | CE | Place of Origin | CHINA |
| High Light | NFC RFID Laundry Tag ,Wearable RFID Laundry Tag ,NFC213 RFID Laundry Tag | ||
PPS Round Button Wearable NFC RFID Laundry Tag label For Clothing , NFC laundry tag NFC213
Application:
Bed linens and towels in hospitals or hotels
Uniform and work wear management
Linen asset tracking, supply and inventory management
![]()
| Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. |
| Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely. |
| Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. |
| Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. |
| Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. |
| Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. |
| Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. |
| Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |
Company Details
Business Type:
Manufacturer,Distributor/Wholesaler,Exporter
Year Established:
2014
Employee Number:
10~100
Ecer Certification:
Site Member
Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd is an RFID high-tech enterprise which integrates R&D, production and sales of RFID labels and tags. As a pioneer in innovative RFID tag and label solutions and services, Linkwin serves customers around the world. Established RFID business in... Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd is an RFID high-tech enterprise which integrates R&D, production and sales of RFID labels and tags. As a pioneer in innovative RFID tag and label solutions and services, Linkwin serves customers around the world. Established RFID business in...
Get in touch with us
Leave a Message, we will call you back quickly!