China factories

China factory - Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd

Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd

  • China,Hangzhou ,Zhejiang
  • Site Member

Leave a Message

we will call you back quickly!

Submit Requirement
China UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management
China UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management

  1. China UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management
  2. China UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management

UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management

  1. MOQ: 1000pcs
  2. Price: USD0.25/PC to USD0.5/PC
  3. Get Latest Price
Delivery Time 10 working day
Service encoding/printing
Size Customized Size
Protocol ISO 18000-6C
Packaging Details 5000pcs/roll ; 8 roll in a carton
Payment Terms L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Frequency 860-960MHz
Application ASSET MANAGEMENT
Supply Ability 10000pcs per month
Material pvc
Model Number HAT11012LED
Certification CE
Place of Origin CHINA
Brand Name LINKWIN

View Detail Information

Contact Now Ask for best deal
Get Latest Price Request a quote
  1. Product Details
  2. Company Details

Product Specification

Delivery Time 10 working day Service encoding/printing
Size Customized Size Protocol ISO 18000-6C
Packaging Details 5000pcs/roll ; 8 roll in a carton Payment Terms L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Frequency 860-960MHz Application ASSET MANAGEMENT
Supply Ability 10000pcs per month Material pvc
Model Number HAT11012LED Certification CE
Place of Origin CHINA Brand Name LINKWIN

UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management

 

This LAB11010LED with LED is specially developed for searching appointed goods quickly.The perfect combination of UHF long-distance reading & LED lighting,With universal RFID remotely triggers LED on device far away and realize the fast query and locate target items!

 

 

 

Protocol ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2
Chip KX2005X-BL
Memory UHF:EPC 240Bits(One time encoding),USER 1312Bits(One time encoding) TID 96Bits,Access PWD 32Bits ,Kill PWD 32Bits
Surface Paper PET or customized
Application Asset management/retail
Mounting way Attaching with back adhesive
Read range RFID:Up to 8 meter by fixed reader; Up to 4 meter by handheld reader LED light on:3 meter
Frequency 860MHZ to 960MHZ
Size Label size:110× 10mm;Antenna size 95× 3 mm
ESD: ≤2KV
Storage temp -30to 70
Operation temp -30to 70
Storage Humidity: 30%~70%
Warranty 1 Year

 
 
Question 1: Is there stock for your products?
Answer: There is stock for different products in different periods.
Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.

Question 2: Do you offer samples?

Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
For samples out of stock, new production needs to be arranged, and there is sample charge.

Question 3: How can the artwork be offered?

Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.

Question 4: What is MOQ?

Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity.

Question 5: What different RFID products do you offer?

Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.

Question 6: What shipping way is adopted?

Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity.

Question 7: What is the lead time?

Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
The production time is different in different periods for different orders.
Please consult us according to your specific requirements of your order.

Question 8: What payment do you adopt?

Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount.

Company Details

Bronze Gleitlager

,

Bronze Sleeve Bushings

 and 

Graphite Plugged Bushings

 from Quality China Factory
  • Business Type:

    Manufacturer,Distributor/Wholesaler,Exporter

  • Year Established:

    2014

  • Employee Number:

    10~100

  • Ecer Certification:

    Site Member

Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd is an RFID high-tech enterprise which integrates R&D, production and sales of RFID labels and tags.   As a pioneer in innovative RFID tag and label solutions and services, Linkwin serves customers around the world. Established RFID business in... Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd is an RFID high-tech enterprise which integrates R&D, production and sales of RFID labels and tags.   As a pioneer in innovative RFID tag and label solutions and services, Linkwin serves customers around the world. Established RFID business in...

+ Read More

Get in touch with us

  • Reach Us
  • Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd
  • Building 5,Wanbaocheng,Yuhang Economic Development area,Hangzhou,Zhejiang
  • https://www.rfidlabeltags.com/

Leave a Message, we will call you back quickly!

Email

Check your email

Phone Number

Check your phone number

Requirement Details

Your message must be between 20-3,000 characters!

Submit Requirement