China factories

China factory - Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd

Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd

  • China,Hangzhou ,Zhejiang
  • Site Member

Leave a Message

we will call you back quickly!

Submit Requirement
China 40*40mm Barcode Adhesive Security 8.2Mhz EAS RF Soft Label for Supermarket EAS
China 40*40mm Barcode Adhesive Security 8.2Mhz EAS RF Soft Label for Supermarket EAS

  1. China 40*40mm Barcode Adhesive Security 8.2Mhz EAS RF Soft Label for Supermarket EAS
  2. China 40*40mm Barcode Adhesive Security 8.2Mhz EAS RF Soft Label for Supermarket EAS

40*40mm Barcode Adhesive Security 8.2Mhz EAS RF Soft Label for Supermarket EAS

  1. MOQ: 1000pcs
  2. Price: USD0.01/PC to USD0.05/PC
  3. Get Latest Price
Delivery Time 10 working day
Payment Terms L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Frequency 8.2MHZ
Supply Ability 10000pcs per month
Material COATED PAPER
Size 40*40MM OR Customized Size
Packaging Details 5000pcs/roll ; 8 roll in a carton
Application RETAIL
Model Number RF LABEL 40*40
Brand Name LINKWIN
Certification CE
Place of Origin CHINA

View Detail Information

Contact Now Ask for best deal
Get Latest Price Request a quote
  1. Product Details
  2. Company Details

Product Specification

Delivery Time 10 working day Payment Terms L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Frequency 8.2MHZ Supply Ability 10000pcs per month
Material COATED PAPER Size 40*40MM OR Customized Size
Packaging Details 5000pcs/roll ; 8 roll in a carton Application RETAIL
Model Number RF LABEL 40*40 Brand Name LINKWIN
Certification CE Place of Origin CHINA

40*40mm Barcode Adhesive Security 8.2Mhz EAS RF Soft Label for Supermarket EAS Systems , RF LABEL

 

 

Frequency
8.2 MHz
Special Features
Anti-Theft, Soft Label
Dimensions
custom
Place of Origin
Hangzhou, China
Model Number
RF4040
Brand Name
Linkwin
Product name
RF Soft Barcode Label
Material
ASC+chip
Color
white
model
Standard
Commodity net size (mm)
40x40mm
Sensing distance
0.9-1.2m
Application
Supermarket Pricing
Usage
Retail Anti-theft
Size
Customized Size
OEM
Accepted
Question 1: Is there stock for your products?
Answer: There is stock for different products in different periods.
Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.

Question 2: Do you offer samples?

Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
For samples out of stock, new production needs to be arranged, and there is sample charge.

Question 3: How can the artwork be offered?

Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.

Question 4: What is MOQ?

Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity.

Question 5: What different RFID products do you offer?

Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.

Question 6: What shipping way is adopted?

Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity.

Question 7: What is the lead time?

Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
The production time is different in different periods for different orders.
Please consult us according to your specific requirements of your order.

Question 8: What payment do you adopt?

Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount.

Company Details

Bronze Gleitlager

,

Bronze Sleeve Bushings

 and 

Graphite Plugged Bushings

 from Quality China Factory
  • Business Type:

    Manufacturer,Distributor/Wholesaler,Exporter

  • Year Established:

    2014

  • Employee Number:

    10~100

  • Ecer Certification:

    Site Member

Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd is an RFID high-tech enterprise which integrates R&D, production and sales of RFID labels and tags.   As a pioneer in innovative RFID tag and label solutions and services, Linkwin serves customers around the world. Established RFID business in... Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd is an RFID high-tech enterprise which integrates R&D, production and sales of RFID labels and tags.   As a pioneer in innovative RFID tag and label solutions and services, Linkwin serves customers around the world. Established RFID business in...

+ Read More

Get in touch with us

  • Reach Us
  • Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd
  • Building 5,Wanbaocheng,Yuhang Economic Development area,Hangzhou,Zhejiang
  • https://www.rfidlabeltags.com/

Leave a Message, we will call you back quickly!

Email

Check your email

Phone Number

Check your phone number

Requirement Details

Your message must be between 20-3,000 characters!

Submit Requirement